Tervehdys Halsulaisille,

Sulkapallon kilpailukausi 2017-2018 on jälleen aluillaan, elämme jännittäviä aikoja. Kesän treenivuoroilla on käynyt porukkaa mukavasti hikoilemassa ja valmistautumassa tulevan talven koitoksiin. Toiset kuntoilu- ja harrastemielessä, toiset enemmän tavoitteellisemmin. Kesän aikana on kulutettu kiitettävästi sulkapallohallin lisäksi mm. kuntosalin laitteita, pururatojen polkuja ja jotkut jopa maratonin pitkiä asfalttiteitä.

Paljon uutta sekä kiinnostavaa on tulossa tulevan vuoden aikana. Halikon Sulkis ry järjestää ensimmäistä kertaa syyskuussa kansalliset syyskisat tulevan kevään XV kansallisten kisojen lisäksi. Kisat on perinteisesti järjestetty pienellä, mutta sitäkin tehokkaammalla hurtilla huumorilla ja talkoohengellä varustetulla porukalla. Lisäksi tulevan vuoden aikana pyritään saamaan Salon seudulla sulkapallolle näkyvyyttä esimerkiksi osallistumalla lajiesittelyyn Superlauantaina 26.8.2017 ja järjestämällä Salon mestaruuskilpailut.

Halikon sulkiksen jäsenmäärä on ollut viimeisinä vuosina laskusuunnassa. Seuran toimintaa pyritään kehittämään edelleen pyrkimällä ottamaan huomioon eri tasoisten harrastelijoiden sekä kilpapelaajien tarpeet. Sulkapallo on joka tapauksessa Salon seudulla edullinen harrastus ja mitä parhain kuntoilumuoto. Toivotamme ilolla uudet harrastelijat ja kilpapelurit toimintaan mukaan.

Seuran internet -sivuja tullaan päivittämään syksyn 2017 aikana ja samalla pyritään parantamaan tiedotusta. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, niin otahan yhteyttä ja tule rohkeasti seuran vuoroille tutustumaan!

Loppukesän terveisin,

Marjaana Sorokin, Halikon Sulkis ry:n pj.

ps. Muistathan lisenssien hankinnan sekä kausimaksut!